Dit jaar zullen we niet meedoen aan de landelijke Grote Clubactie. De actie valt samen met meerdere acties, en we hebben de afgelopen jaren gemerkt dat het behoorlijk wat inspanning vergt om alle leden warm te krijgen voor deze actie.

Wel zullen we als club acties moeten uitzetten om financieel gezond te blijven en de lesgelden acceptabel te kunnen houden. Een van de acties is SPONSORKLIKS. Al een aantal jaren zijn wij hier als club bij aangemeld.

WAT IS SPONSORKLIKS?
Nagenoeg iedereen shopt wel eens online. (toch?)
Vele webshops zijn aangesloten bij Sponsorkliks. Onder andere Bol.com, Wehkamp, Expedia, Coolblue, Decathlon enzovoort. 
Bij iedere online aankoop geeft de webshop commissie aan T&D, zonder dat u uiteindelijk een hogere prijs betaald als wanneer u zonder tussenkomst van sponsorkliks aankoopt.

De afgelopen 3 jaar heeft slechts een enkele T&D-er gebruik gemaakt van Sponsorkliks, maar is hiermee al 400 euro in de clubkas gebracht. 
Je begrijpt dat, wanneer we als club (en T&D fans) structureel onze online aankopen via sponsorkliks bestellen, dit bedrag in korte tijd onder andere de opbrengst van de grote clubactie (1250 euro) kan overtreffen.

HOE WERKT HET? 
1. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar http://www.twirlendancefactory.nl/sponsorkliks/
2. Kies uit het overzicht jouw webwinkel waar je een bestelling wilt plaatsen. 
3. klik op de webwinkel en doe nu wat u altijd al deed, lekker online shoppen.
4. nadat u de bestelling heeft geplaatst wordt uw aankoop automatisch geregistreerd bij sponsorkliks en de commissie op de aankoop wordt aan T&D overgemaakt.

Geen actie waarbij je voor je club langs de deuren moet, of wederom je opa en oma lief mag aankijken… Maar een actie die jou feitelijk maar 1 extra inspanning kost: de webshop selecteren via de sponsorkliks pagina van T&D…ofwel; 1 muisklik!!

Makkelijker kan haast niet toch? Nu alleen nog wel doen!! 
Dit weekeinde?? ?