Mijn naam is Wendy van Langeveld en ik vind het ontzettend leuk om met jullie te dansen. 

Mijn lesmethode is om jullie op spelende wijs kennis te laten maken met het dansen en te werken aan je zelfvertrouwen. We zullen dan ook door middel van dansspelletjes werken aan rek en strek oefeningen, mimiek en houding. Maar natuurlijk gaan we ook werken aan leuke dansjes die ik voor jullie heb gemaakt en er is ruimte voor eigen inbreng. 

Als meisje van 5 jaar oud wilde ik al danseres worden en in 2010 heb ik dan ook de dansopleiding in Utrecht succesvol afgerond. De afgelopen 10 jaar heb ik veel danservaring op mogen doen in Zwolle en ik kijk er naar uit om dat nu in Zeeland te mogen voortzetten. 

Groetjes Wendy

Wendy geeft les aan de groepen Kidsdance 4+ en Streetkids 6+ op vrijdag in sporthal Groene Woud. Bij beide lessen kunnen we nog instromers gebruiken! l