Header

Nieuwsbrief 3-2014

T&D-ers geselecteerd voor de European Cup en Wereld Kampioenschap twirl 2014!

Op zaterdag 12 april hebben Esmee Koeman, Mandy Houtekamer en Sjors Huisman, deelgenomen aan de selectiewedstrijd nationale equipe twirl 2014.

In Zoetermeer streden de allerbeste nederlandse twirlers om de eer Nederland te mogen vertegenwoordigen op een van de internationale kampioenschappen deze zomer.

Esmee en Mandy streden voor een plaats in de equipe European Cup. Beide zijn geselecteerd en zullen in juli afreizen naar Duitsland.

Sjors deed mee aan de selectie voor de equipe die deel zal nemen aan het Wereld Kampioenschap Twirl in Nottingham, Engeland in augustus. Ook hij voldeed aan de gevraagde norm, en zal samen met slechts 4 andere Nederlandse twirlers gaan strijden op dit fantastische kampioenschap!

De komende maanden werken alle drie de twirlers een vol programma af. Naast de wekelijkse lessen bij T&D, hebben zij ook bondstrainingen, verplichte nationale wedstrijden alwaar zij beoordeeld worden door o.a. de bondscoach, en reizen zij ook diverse malen af naar Belgie. Daar trainen zij in sporthallen van circa 15 meter hoogte, zodat zij alle "tricks" die in hun routine zitten, ook daadwerkelijk goed kunnen trainen, zonder dat er een plafond in de weg zit . (ter illustratie, de sporthal in Kapelle is 7 meter hoog)

Esmee, Mandy en Sjors gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat! We zijn trots op jullie! De komende maanden samen nog hard aan de slag, om in juli en augustus een geweldige prestatie te leveren.

Kijklessen 14 t/m 18 april 2014

Kijklessen 14 t/m 18 april 2014 In de week van 14 t/m 18 april zijn er weer kijklessen bij alle groepen!   Wanneer gaat of is de deur open in welke groep? -  Peuters, swingkids, classic kids 1:  de hele les kijkles - alle overige (ook volwassenen ) groepen; laatste 20 minuten van de les.   Voor iedereen die komt …

Lees verder

Paaseitjes te koop voor slechts 2 euro per zakje

We hebben ze nog! Deze week je laatste kans om nog een zakje paaseitjes te kopen in je les!

2 euro per zakje, 4 zakjes voor 7,50 euro!  Betaling kan contant in de les, of per bank middels een factuur. 

WIE MAAKT ONS LOS??

Nationale Sportweek 2014

Nationale Sportweek 18 t/m 25 april 2014

Nationale sportweek 2014; IK NEEM JE MEE! T&D opent tijdens de Nationale Sportweek in alle lessen haar deuren! Het thema "Ik neem je mee", gaan we letterlijk toepassen; alle T&D-ers nemen een of meerdere vrienden/vriendinnen mee naar hun les. Alle leden krijgen de onderstaande flyer uitgedeeld in de les. De flyer kunnen zij vervolgens afgeven aan de dans/twirl of sport …

Lees verder

zumba family

ZUMBA FAMILY PARTY vrijdag 18 april 2014

Na het succes van de 1e  ZUMBA FAMILY PARTY (4 maart jongstleden), bieden we opnieuw deze geweldig leuke les aan!  Op vrijdag 18 april in de Vroone hopen we weer velen van jullie te mogen verwelkomen!  Zumba family party is voor iedereen tussen de 8 en 99 jaar; die het geweldig lijkt om uit zijn of haar dak te gaan …

Lees verder

1888440_453696898093500_2006335448_n

Zumba GOODMORNING party (18+) 22 april 2014

  Moeders opgelet: kinderen naar school, nog wat huishoudelijke klusjes, een bakje koffie/thee, en daarna...........ZUMBA TIME!!    - wanneer: dinsdagmorgen 22 april van 10.30-11.30 uur - waar: de Vroone - kosten:                    -  T&D sporters kunnen de les volgen binnen hun knipkaart;                    -   introducees …

Lees verder

Avond-4-daagse 2014

De avond-4-daagse komt er weer aan! Omdat veel T&D-ers waarschijnlijk wel zullen deelnemen aan dit evenement, willen we alvast beginnen met inventariseren welke lessen er die week vervallen. Willen alle deelnemers aan de avond-4-daagse 2014 ons zsm op de hoogte brengen wanneer je NIET naar de les(sen) komt in die week?  Alvast bedankt!!

Afmelden via Info@twirlendancefactory.nl

Noteer in je AGENDA:

  • maandag 14 t/m vrijdag 18 april Kijklessen alle groepen
  • vrijdag 18 april; zumba family party de vroone Kapelle
  • dinsdag 22 april; zumba goodmorning party de vroone Kapelle
  • dinsdag 22 t/m vrijdag 25 april; vriendjes/vriendinnen lessen 
  • vrijdag 20, zaterdag 21 juni T&D danskamp (INFO VOLGT!)
  • zaterdag 8 november, twirlwedstrijd NTSB Goes
  • zaterdag 20 december Zebra Competitie Goes
  • zaterdag 6 juni 2015 Voorstelling de Mythe Goes

Alle evenementen kun je tevens teruglezen op onze  website: www.twirlendancefactory.nl/evenementen 

W:  www.twirlendancefactory.nl                       E:  info@twirlendancefactory.nl