Twirl en Dancefactory Kapelle seizoen 2017-2018

NIEUWSBRIEF

Hallo allemaal!

De zomervakantie ligt alweer achter ons! Wat gingen de zes weken snel om! We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de vrije tijd en mooie herinneringen hebben gemaakt! Wat we ook hopen is dat jullie staan te popelen om te komen dansen, twirlen en sporten bij T&D! Vanaf maandag 4 september zien we jullie allemaal heel graag terug in de lessen!

Hierbij tref je de nieuwsbrief aan boordevol nieuwtjes, acties en evenementen van Twirl en Dancefactory. Klik voor meer informatie en foto’s via de links door naar de artikelen op onze website.

Veel leesplezier!

Groetjes

Twirl en Dancefactory

---

Lesrooster seizoen 2017-2018

Het had weer best wat voeten in de aarde... het samenstellen van het lesrooster 2017-2018...

Naar aanleiding van het concept rooster, hebben we jullie gevraagd aan te geven welke les(sen) je zou willen gaan volgen. Om T&D financieel gezond te houden hebben we per ingang van dit seizoen de strikte regel dat we een minimum aantal leden per groep hanteren, alvorens we een les definitief gaan opstarten. Natuurlijk velen van jullie in de vakantiemodus, waardoor de opgaven vrij laat binnen waren (of nog moeten komen :))

Naar aanleiding van de bij ons bekende opgaven kunnen we doorgeven dat we alle lessen kunnen opstarten, op een les na: Demo/dancemix 8-12 jaar. Deze groep had slechts 4 aanmeldingen, waardoor we deze les niet gaan starten.

Om een en ander weer netjes aan te laten sluiten zijn er ook een aantal lestijden aangepast. Het volledige rooster, met hierin alle lessen opgenomen die vanaf maandag 4 september starten, kun je terugvinden op onze website. (onder het kopje "lessen")

Alle leden die bij ons hebben aangemeld voor het nieuwe seizoen, kunnen eveneens dit weekeinde nog een mailtje verwachten met hierin de definitieve bevestiging bij welke les , op welke tijd en bij welke docent je aankomende week wordt verwacht. Uiterlijk zondagavond zit deze mail in je mailbox! Heb jij hem niet binnen, dan missen wij jouw opgave nog! Geef je in dat geval dus snel op via het opgaveformulier op de website en ook jij krijgt het mailtje van ons doorgestuurd!

---

nieuw nieuw BOYS-CLASS nieuw nieuw

 

Yes!

Dat is wat we achter de schermen tegen elkaar zeiden toen we EN voldoende aanmeldingen hadden EN een super toffe docent hadden bemachtigd voor deze cursus!

Vanaf a.s. woensdag zal onze nieuwe docent en stagiaire Dominic Hoff jongens tussen de 8 en 12 jaar stoere moves en breakdance skills gaan aanleren!

Om voor alle partijen te bezien of deze les een vast onderdeel binnen T&D zou kunnen worden, werken we met een tryout van 8 lessen. Daarna zullen we bekijken of deze les een vaste plek in het rooster kan krijgen.

Aanmelden kan nog steeds! Stuur een mailtje met je naam en geboortedatum naar info@twirlendancefactory.nl, en ook jij kunt dan a.s. woensdag mee komen doen!

---

Stagiaire MBO Dans Goes; Dominic Hoff

Dominic komt dit seizoen stage bij ons lopen! Hij gaat dit doen bij de les "Demo/dancemix 12-16 jaar" op woensdag 18.45 uur. Ook de jongens uit de "Boys-Class" zullen kennis maken met zijn moves en styles!

We wensen Dominic heel veel succes en plezier toe tijdens zijn stage bij T&D!

 

---

Knipkaarten voor zwemlessers!

Een veelvuldig verschijnsel: kinderen die aan zwemles beginnen stoppen tijdelijk met andere sporten en hobby's. Zwemles in combinatie met school heeft dan een eerste prioriteit.

T&D wil hier, op verzoek van een aantal leden, op in gaan spelen!

Zit jij, of ga je binnenkort op zwemles, en zou je dan ook eigenlijk je lidmaatschap willen opzeggen, dan mag jij gebruik maken van de mogelijkheid om de lessen op een knipkaart te blijven volgen. Ofwel betaal je enkel voor die lessen die je daadwerkelijk volgt. Zo kun je zelf bekijken hoe intensief jouw week is geweest of je al dan niet naar de les komt.

Kanttekening is wel dat door je (waarschijnlijk) onregelmatige aanwezigheid in de lessen, het kan betekenen dat je niet kan meedoen met een optreden. Dit zal per situatie worden bekeken.

De knipkaart is gelijk aan de knipkaart van de sportlessen. Mama kan dan ook op jullie knipkaart sportlessen volgen! De knipkaart kost 45 euro per 10 lessen, en is onbeperkt geldig. Zodra je zwemdiploma is behaald, kan er weer overgegaan worden op contributie. Eventuele niet gebruikte lessen op de knipkaart zullen dan verrekend worden.

---

Knipkaarten sportlessen

Met ingang van dit seizoen zijn we genoodzaakt om, na 4 jaar geen verhoging te hebben hoeven doorvoeren, het tarief van de knipkaart te verhogen met 50 eurocent per les. De knipkaart blijft voor alle sportlessen 18+ en de streetjazz/dancehall les te gebruiken. Sporters kunnen dus zelf bepalen welke les het beste in het wekelijkse schema past.

Goed om te weten: bij T&D heeft de knipkaart GEEN VERVALDATUM! Ben je een periode niet in de gelegenheid te kunnen sporten, dan heeft dit dus geen gevolgen voor je aangeschafte knipkaart.

De knipkaarten zijn in de lessen verkrijgbaar en worden middels een factuur achteraf betaald. 

---
---

Stagiaire MBO Dans Goes: Nina Meliefste 

 

Vorig seizoen hebben jullie haar al gezien, en ook dit seizoen is ze weer van de partij: Stagiaire Nina zal op woensdag stage gaan lopen bij de lessen modern 7-10 jaar, klassiek 5-8 jaar en swingkids 2-4 jaar.

We wensen Nina veel succes toe met haar stage!

---

Verhinderd voor je les?? 

Ook dit seizoen vragen wij jullie je af te melden voor de les wanneer je verhinderd bent. Zeker bij kleinere lesgroepen is dit gewenst. Dit voorkomt dat lessen onverwacht niet door kunnen gaan hetgeen voor de leden die wel in de les zijn niet leuk is, de docent wellicht later van huis had kunnen komen, en er ook onnodig extra kosten worden gemaakt.

Afmelden per mail: info@twirlendancefactory.nl

---

Grote Clubactie 2017

 

Evenals voorgaande jaren doen we ook dit seizoen mee aan de "Grote Clubactie". Binnenkort ontvangen alle leden hierover meer informatie. We hopen dat de actie, door inzet van heel T&D, weer een succes wordt. De opbrengst heeft T&D nodig om de steeds hoger wordende kosten te kunnen blijven dekken, zonder daarbij drastische contributie verhogingen toe te passen. Deelname aan de grote clubactie wordt daarom van alle leden verwacht.

---

DVD en Foto's bestellingen voorstelling 2017

In de zomervakantie konden leden hun bestelde DVD en/of foto's van de voorstelling ophalen bij Ineke. Heel veel bestellingen zijn er reeds opgehaald, maar ook een aantal nog niet.
In de lessen liggen de nog af te halen bestellingen gereed.

Ben jij door de drukte van de laatste maand voor de zomervakantie vergeten een bestelling te plaatsen? De DVD is nog te verkrijgen! Wil jij er alsnog eentje? Mail ons op info@twirlendancefactory.

---

SPONSORKLIKS; koop online en sponsor T&D gratis!


Grote kans dat jij ook wel eens iets online koopt! (bij bol.com, zalando enzovoort??) Wist je dat je daarmee gratis T&D kunt sponsoren? Wat moet je doen?

• ga naar www.twirlendancefactory.nl

• klik op de "sponsorkliks"balk op onze homepage. Je wordt dan rechtstreeks naar de sponsorkliks pagina gelinkt. Op deze pagina kun je alle webshops vinden die verbonden zijn met sponsorkliks.

• Zoek je webshop op in het overzicht, en klik vervolgens wordt hun commissie automatisch toegevoegd bij de opbrengsten voor T&D. Jij betaalt gewoon de normale prijs op de webshop!

• Ook heeft sponsorkliks een handige APP voor op je smartphone of tablet. Installeer hem en shopse maar!

Kleine moeite met een groot effect.

Tot dusver bracht deze sponsoring 279 euro op voor T&D. Zeker al een mooie opbrengst, echter zien we dat het aantal deelnemers erg minimaal is... (2 deelnemers die op deze manier T&D sponsoren) Wanneer we allemaal wat meer gebruik gaan maken van deze methode, kunnen we nog veel mooiere opbrengsten bij elkaar "shoppen".

Help je mee? ja toch??

---

Noteer in je agenda: 

• herfstvakantie maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober 2017; geen lessen volgens rooster!

• zaterdag 11 november twirlwedstrijd Omnium Goes; twirlfactory A en solisten

• zaterdag 16 december ZeeBra dans-en twirlcompetitie

• kerstvakantie 25 december 2017 t/m 5 januari 2018: geen lessen volgens rooster!

---

W:  www.twirlendancefactory.nl               E:  info@twirlendancefactory.nl

Belangrijke communicatie bij T&D vindt plaats via een email gericht aan een of meerdere groepen, of voor iedereen geldende informatie via deze nieuwsbrief en onze website!