Twirl en Dancefactory Kapelle

NIEUWSBRIEF 2-2015

Lente!!

De zomertijd is ingegaan, 's avonds is het weer heerlijk langer licht! Extra energie bruist er bij T&D!!Die extra energie kunnen we goed gebruiken. Momenteel draait de voorstellings-TGV op volle snelheid! 

Een enorm aantal T&D-ers (ruim 60 meer dan in 2013) heeft zich opgegeven om mee te doen aan een of beide voorstellingen. In 50 verschillende dansen rondom het thema noord-en zuid amerika, streven we weer een spetterende voorstelling na! 

Dankzij vele vrijwilligers kunnen we heel veel taken delegeren. Heel erg fijn, want anders was de organisatie van de voorstelling een onmogelijke opgave! Het aansturen van de vrijwilligers kost uiteraard ook tijd. Maar... dankzij de opgave formulieren en ons ledenadministratie software kunnen we geen enkele vrijwilliger vergeten! Heb jij aangemeld, maar nog niets vernomen? Geen nood, ook jij ontvangt binnenkort je info over jouw vrijwilligerstaak!

Iedere groep ontvangt binnenkort hun eigen persoonlijke checklist voor de voorstelling. Wat neem je mee, hoe laat wordt je verwacht etc. etc. alle info die voor jou van belang is, kun je nalezen op je persoonlijke checklist. (tip; bewaar hem goed :)) 

In deze nieuwsbrief ook wat tekst en uitleg over een aantal voor onze club hele belangrijke acties!  Mogen we ook hiervoor rekenen op jullie steun??

veel leesplezier!

---

STEMPERIODE VAN 2 t/m 14 april!!! STEMMEN STEMMEN STEMMEN MAAR!!!

 

 

Rabo Clubkas Campagne 2015

Rabobank Oosterschelde heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen op Schouwen –Duiveland, Tholen en Zuid Beveland. Speciaal voor verenigingen en stichtingen zoals wij organiseert de bank in 2015 voor het eerst de Rabo Clubkas Campagne en stelt hiervoor € 80.000,00 beschikbaar. Ook Twirl en Dancefactory Kapelle doet mee aan deze Rabo …

Lees verder

---

Juf Demi blijft bij T&D!! 

Naar aanleiding van de positieve signalen en het feit dat Demi goed in ons docententeam past, hebben wij onlangs de vraag bij haar neergelegd of zij ook voor het seizoen 2015-2016 T&D wil blijven versterken! en!! ze heeft JA gezegd!!

We zijn heel blij dat we met Demi ons gevarieerde lesaanbod in stijl en docenten ook voor het nieuwe seizoen kunnen handhaven! 

De lessen die Demi op dit moment verzorgt; swingkids, streetkids 6+ en streetkids 9+ op de woensdagmiddag blijft zijn ook tot en met de zomervakantie gewoon geven! Voor de kinderen fijn dat zij niet nog een keer hoeven te gaan wennen aan een nieuwe juf! 

---

T&D doet ook mee aan de VRIENDENLOTERIJ! 

 

De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die (grote) prijzen kunnen winnen.

De VriendenLoterij steunt daarom goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Sinds 1998 is ruim 500 miljoen euro geschonken aan meer dan 3.200 (sport)clubs en verenigingen en 44 goede doelen, waaronder KWF Kankerbestrijding, Fonds Gehandicaptensport, Jantje Beton en de Richard Krajicek Foundation.

Het mobiele nummer van onze deelnemers is hun lotnummer. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. Onze goede doelen én onze deelnemers.

Mogelijk speel je zelfs al mee met de loterij, maar wist je niet dat je heel eenvoudig hiermee ook T&D kan steunen! Omzetten van jouw goede doel is heel eenvoudig en snel te regelen via de website van de loterij. www.vriendenloterij.nl

Momenteel krijgt T&D op basis van slechts 5 meespelende loten per kwartaal een bedrag van circa 90 euro uitgekeerd door de vriendenloterij. Al een mooi bedrag natuurlijk, maar extra meespelende loten voor T&D zijn natuurlijk van harte welkom! Hiermee houden we T&D financieel gezond!

---

 

 

vrijdag 3 t/m maandag 6 april

GEEN LESSEN i.v.m. PASEN!!

---

een kijkje in de les bij: CALLANETICS

Een van de nieuwe lessen bij T&D is de "Callanetics" op donderdagavond 19.00 uur bij Kirsten. Deze les is sinds januari opgenomen in het T&D rooster. Een ander type sportles dan de zumba, dancefit en activitydance les. Een les om echt eens uit te proberen!

Callanetics is de sport bij uitstek voor de versteviging van de spieren en ter verbetering van de lichaamshouding. Als belangrijkste doel heeft callanetics dan ook figuurcorrectie.

Oefeningen

De gebruikte oefeningen zijn vooral gericht op de dieper liggende spieren van de buik, billen, benen en rug. Met gerichte oefeningen wordt de basisspanning in de spieren vergroot. Callanetics heeft daardoor een positief effect op uw houding en figuur. Rek- en ontspanningsoefeningen maken de spieren daarnaast soepel en sterk en bevorderen de lenigheid.

Dus bent u niet zo van het springen, dansen, swingen en flexibele heupen?? Bent u meer van een rustiger maar toch intensieve variant sportles? Dan is CALLANETICS echt iets voor u! Probeer het eens, een proefles is altijd GRATIS ook voor T&D-sporters die deze les voor het eerst volgen!! 

---

juf SHONNA geslaagd!!

Nog een laatste opdracht moest juf Shonna afronden om haar HBO dans diploma officieel in ontvangst te mogen nemen!

We kunnen jullie melden dat zij deze laatste opdracht heeft gehaald, en ze dus nu haar HBO DANS op zak heeft!!

Gefeliciteerd Shonna we zijn heel trots op je!!

---

Voorverkoop entreekaarten voorstelling 6 juni 2015 is gestart!

De voorverkoop entreekaarten voor onze voorstelling in de Mythe is gestart! Via de website kun je eenvoudig en snel jouw bestelling doorgeven!   klik hier voor het bestelformulier

Meer dan 200 dansers en twirlers op  het toneel leert ons uit de eerdere voorstellingsedities dat onze fans niet met zijn allen in de zaal van de Mythe passen; daarom organiseren we twee voorstellingen; zodat we geen enkel fan teleur hoeven te stellen!

Je kunt dus kaarten bestellen voor ofwel de middag-  of de avondvoorstelling. Een ticket geeft dus recht op een voorstelling. Je bent natuurlijk wel vrij om tickets voor beide voorstellingen te bestellen :) 

Het programma van beide voorstellingen is gelijk, op de peuterdans groep na. Zij dansen gezien hun leeftijd de avondvoorstelling niet mee.

Grafisch ontwerper, Janick van Megroot van JNK Productions, heeft ook dit jaar de layout van de entreekaarten, affiches en posters van de voorstelling als sponsoring voor ons ontworpen. De layout van de kaarten is nog niet 100% gereed, en de kaarten moeten daarna nog naar de drukker. Naar verwachting kunnen we rond 1 mei de bestelde kaarten dan ook gaan uitleveren.

• Bestellingen die via automatische incasso zullen worden betaald, zullen dan ook pas rond 1 mei worden geïncasseerd. (of eerder indien de kaarten voor 1 mei ook te leveren zijn).

• Bestellingen die via factuur betaald worden, zullen deze dan ook pas gefactureerd krijgen tegen de tijd dat de leverdatum van de kaarten bekend is.

Per voorstelling zijn er 450 kaarten beschikbaar; we kunnen jullie melden dat er op dit moment al 100 kaarten besteld zijn. 

---

Nationale Sportweek 2015

T&D opent tijdens de Nationale Sportweek ( 18 t/m 25 april 2015) haar deuren tijdens ALLE sportlessen!

Tieners (vanaf 15 jaar) en volwassenen zijn van harte welkom om gezellig mee te komen sporten bij T&D! (Wanneer er voldoende animo blijkt voor tienersportlessen overwegen we dit in ons lesrooster seizoen 2015-2016 toe te voegen!) 

Speciale ACTIE voor T&D sporters:

T&D sporters moedigen wij aan om vooral introducees mee te nemen in de nationale sportweek! Wordt JOUW introducee lid na de sportweek, dan ontvang jij een GRATIS SPORTLES! Hoe meer introducees je dus meeneemt in de sportweek, des te meer kans heb jij op gratis lessen!

TIP: gebruik de T&D facebook pagina om de nationale sportweek onder jouw vriendengroep te promoten :)

Welke lessen worden er aangeboden:

• maandag: dancefit les bij Shonna 20.00-21.00 uur

• dinsdag: zumba les bij Sabriene 9.30-10.30 uur

• dinsdag; activitydance les bij Sabriene: 20.00-21.00 uur

• woensdag: dancefit les bij Janine 19.45-20.45 uur

• donderdag: callanetics les bij Kirsten: 19.00-20.00 uur

• donderdag: zumba les bij Sabriene: 20.15-21.15 uur

Alle lessen worden gegeven in dorpshuis de Vroone! 

We hopen op een hele sportieve, drukke en gezellige week!

---

Noteer in je agenda: 

• vrijdag 10 april, ladies night So What Kapelle (modeshow)

• zaterdag 11 april, 11.15 uur optreden heropening So What Kapelle

• 20 t/m 23 april 2015 open lessen T&D SPORTS nationale sportweek

• zaterdag 30  mei; generale repetitie voorstelling scene 1-2-3 (10.00-13.00 uur)

• <1 juni afmelden lidmaatschap; per 1 september uitgeschreven

• vrijdag 5 juni, generale repetitie voorstelling scene 4-5-6 (16.00-19.00 uur)

• zaterdag 6 juni; voorstelling de Mythe Goes

• zaterdag 20 juni; optreden Taptoe Kapelle twirlers en diverse dansgroepen

• zaterdag 26 september, twirlwedstrijd NTSB Rotterdam twirl en zee-bra twirl!

• zaterdag 31 oktober, twirlwedstrijd NTSB en zeebra-twirl Goes

• zaterdag 19 december: ZeeBra twirl en dans competitie 2015 Goes

---

W:  www.twirlendancefactory.nl               E:  info@twirlendancefactory.nl

Belangrijke communicatie bij T&D vindt plaats via een email gericht aan een of meerdere groepen, of voor iedereen geldende informatie via deze nieuwsbrief.