Header

NIEUWSBRIEF 9-2014

september 2014

Alweer drie weken zijn we van start met seizoen 2014-2015. Drie volle en drukke weken met onder andere de T&D shop in de Vroone, de auditie voor het wedstrijdteam 12+, heel veel proeflessers en ruim 30 nieuwe leden, en ook is de Grote Clubactie al van start gegaan.

In deze nieuwsbrief weer een aantal belangrijke nieuwtjes die we jullie te melden hebben. We wensen jullie allemaal veel leesplezier toe!

 

Groetjes Twirl en Dancefactory

---

LET OP:

aanstaande dinsdag 23 september ACTIVITYDANCE les

in gymzaal Molevaete i.p.v de Vroone (lestijd 20.00-21.00 uur)

---

We zitten vol!

Zo net na de start van een nieuw seizoen verwacht je als vereniging niet direct dat je nu al moet melden dat een aantal lessen vol zitten. Toch is dit het geval! 

De navolgende lessen zitten op dit moment (bom)vol:

• streetteens 12+ (di)

• twirlkids 8+ (di)

• streetteens 9+ (wo)

Omdat deze lessen zo populair blijken, hebben we per direct (vanaf NU!) binnen het rooster extra mogelijkheden voor streetteens voorzien. Nieuwe leden, of leden die wellicht toch ook deze lesstijlen nog extra willen gaan volgen, krijgen zo de kans om lekker mee te komen doen:

• streetteens 12+ Maandag 17.45-18.45(vroone)

• streetteens 9+ Donderdag 19.00-20.00 (vroone)

• twirlkids 8+ vrijdag 17.00-18.00 (groene woud)

Het lesrooster is bij het uitbrengen van deze nieuwsbrief aangepast op de website. http://www.twirlendancefactory.nl/rooster-20142015-op-lessoort/

Bij alle overige lessen kunnen zonder meer nog nieuwe leden worden toegevoegd. Neem dus gerust nog vriendjes en vriendinnetjes, zussen, buurvrouwen of collega's mee! Of stuur je moeder gewoon eens een keer naar de zumbales!!:) :) :)

De eerste twee proeflessen zijn altijd gratis en vrijblijvend te volgen. We stellen het op prijs dat een aanvraag voor het volgen van een gratis proefles via de website wordt aangemeld.  http://www.twirlendancefactory.nl/aanvraag-gratis-proefles/

---

Verenigingsvest te klein?

Is jouw verenigingsvest te klein? Laat ons dit weten per mail:

info@twirlendancefactory.nl

Zet in je mailtje de huidige maat van het vest. We laten je per mail weten wanneer je het grotere vest in de les kunt meenemen.

---

Afmelden voor de les(sen)

Daar de docenten naast T&D ook nog ander werk hebben, is het afmelden voor de lessen per telefoon niet mogelijk. De mail daarentegen is een "stille" variant, die meerdere malen per dag wordt uitgelezen door twee bestuursleden. Afmeldingen worden per "app" doorgegeven naar de betreffende juf. Wil je je dus afmelden omdat je een keer niet naar de les kunt komen of ziek bent, stuur dan een mailtje naar info@twirlendancefactory.nl.

Afmelden is voor ons onderdeel van de sociale controle. Veel leden komen alleen naar de les, en het is toch fijn, zeker in deze tijden, te weten of je een lid wel/niet kunt verwachten.

---

Informatie, nieuws en mededelingen

• Specifieke informatie gericht aan een of meerdere groepen, wordt per mail gecommuniceerd. Wij verspreiden nooit nieuwe of eerste informatie mondeling via de lessen aan de leerlingen! 

• Op onze website kun je je aanmelden voor de digitale nieuwsbrief, zodat je alle nieuwsberichten ook per e-mail ontvangt. De digitale nieuwsbrief verschijnt 1 keer per maand in je mailbox. De nieuwsbrief bevat, evenals de mails, altijd (!) belangrijke info voor leden! Lees hem dus aandachtig voor, dat voorkomt wellicht een hoop onduidelijkheid en vragen!

• Like ook onze pagina op Facebook. Ook hier plaatsen we zeer regelmatig nieuwsflitsen met foto’s en filmpjes.https://www.facebook.com/TwirlEnDancefactoryKapelle

•  Het stellen van vragen aan de docenten in de les, gaat ten koste van de lestijd van de leden. Mocht je dus na het allereerst erg goed doorlezen van de nieuwsbrief en/of email, vragen hebben verzoeken wij je deze zoveel mogelijk via e-mail te stellen:  info@twirlendancefactory.nl . Zo gaat er zo min mogelijk tijd verloren van de les.

• Controleer zelf regelmatig of jouw gegevens die bij ons bekend zijn, nog wel up to date zijn. Ga hiervoor naar de website, en klik rechts boven in op "mijn T&D". Je kunt in dit persoonlijke deel van de website je contactgegevens aanpassen, maar ook alle facturen terugvinden. Ook een pasfoto toevoegen is mogelijk!

---
Grote Clubactie 2014

Grote Clubactie 2014

We hebben van diverse jeugdleden al volle verkoopboekjes ontvangen. Sommige leden hebben zelfs al een 2e boekje opgehaald om zo nog meer loten te kunnen verkopen. We zijn hier natuurlijk reuze blij mee!

Wat gaan we doen met het bedrag van de actie:

• de lesgelden betaalbaar houden

• Voor de jeugdleden kunnen we stoffen aanschaffen om kostuums te maken voor de voorstelling en wedstrijden. Of wellicht zou  het nog mooier zijn dat we zelfs kant en klare kostuums kunnen aanschaffen, om zo ook de vrijwilligersbehoefte om kostuums te maken, te drukken. Omdat we inmiddels meer dan 225 jeugdleden hebben, kun je je voorstellen dat er een heel groot bedrag nodig is om alle jeugdleden te voorzien van kostuums.

• Voor de 18+ sporters willen we overgaan tot het aanschaffen van yogamatjes die we in de lessen kunnen gebruiken. Ook deze groep leden roepen we dan ook op om actief mee te doen met de Grote Clubactie. Al verkoop je 1 lot, alle beetjes helpen!

Verkoopboekjes zijn nog te verkrijgen in de lessen. Ook online verkoop is mogelijk (en heel makkelijk en snel te realiseren) ga hiervoor naar: https://www2.clubactie.nl/actie/TwirlenDancefactoryKapelle

Tot de week van 13 oktober gaan we door met de actie; allemaal heel veel succes nog!

---

Gevonden voorwerpen

Regelmatig blijven spullen en kleding liggen in en rondom de danszalen. Alle gevonden voorwerpen verzamelen wij in de T&D kast in de les accommodatie.

Tijdens de lesdagen/tijden kunnen leden die spullen en/of kleding zijn vergeten, dit ophalen. 

Let op: Aan het einde van iedere contributieperiode brengen we de overgebleven spullen naar een goed doel. Ons advies is regelmatig in de bak met gevonden voorwerpen te kijken. Ook is het raadzaam om danskleding en dansschoenen te voorzien van naam en contactgegevens.

---

Noteer in je AGENDA:

• 23 september activitydance les in gymzaal Molevaete ipv Vroone

• 30 september inning contributie periode 1

• 13 t/m 18 oktober inleveren verkoopboekjes grote clubactie

• 17 oktober Zumba Family Party de Vroone

• 20 t/m 25 oktober 2014 Herfstvakantie

• zaterdag 8 november, twirlwedstrijd NTSB Goes

• zondag 9 november, Shell We Dance wedstrijd Vught (wedstrijdteams dans

• zaterdag 20 december Zeebra Competitie Goes; jeugdgroepen

• <1 januari afmelden lidmaatschap; per 1 februari uitgeschreven

• 22 december t/m 5 januari 2015 kerstvakantie

• 1 februari t/m 31 juni contributieperiode 2

• zaterdag 6 juni 2015 Voorstelling de Mythe Goes

---

W:  www.twirlendancefactory.nl               E:  info@twirlendancefactory.nl

Belangrijke communicatie bij T&D vindt plaats via een email gericht aan een of meerdere groepen, of voor iedereen geldende informatie via deze nieuwsbrief.