Opgeven kan tot 1 september !

T&D kamp 2018






vrijdag 28 en zaterdag 29 september in Goes



  • Opgeven kan tot 30 augustus! Doe het snel!!

T&D kamp 2018

Op vrijdag 28 september en zaterdag 29 september organiseren wij voor alle jeugdleden het T&D kamp!!

In ons 15 jarig jubileum seizoen zijn wij van mening dat een kamp eigenlijk niet kan ontbreken! Een speciale kamp-commissie is in het leven geroepen, en zij hebben voor jullie een geweldig leuk kamp samengesteld! In deze infobrief vind je de informatie die we op dit moment met jullie willen delen; want……. Alles verklappen, dat doen we nog niet!

Wanneer                   vrijdag 28 september en zaterdag 29 september

Waar                         Omnium Goes; op, in, over, onderdoor en rond de camping,  sporthal en hollandse hoeve terrein.

Voor wie                   Kamp met (of zonder)overnachting in je eigen tent voor alle jeugdleden (jongens en meiden!) vanaf basisschool groep 3, en een dagprogramma  op zaterdag 29 september voor de leden t/m basisschool groep 2.

 

Programma

Vrijdag 28 september

Het programma start om 17.00 uur. Vanaf 16.00 uur zijn alle kinderen die blijven slapen welkom om hun tenten op te zetten op de camping. We eten gezamenlijk en ’s avonds staat er een leuke activiteit op het programma. Om 23.00 uur zijn de georganiseerde activiteiten klaar. De dag-gasten gaan naar huis, de kamp-gasten gaan richting hun tenten.

Zaterdag 29 september
Vanaf 10.30  uur (na het ontbijt) zijn alle dag-gasten welkom. Deze dag bieden we een aantal erg leuke activiteiten en workshops aan.  Tussen de middag eten we samen. Om 15.30 uur zijn alle ouders/verzorgers van harte welkom om te komen kijken naar de T&D battle. Om 16.00 uur sluiten we het kamp met zijn allen af, en gaan we moe maar voldaan weer huiswaarts.

 

Blijven slapen

Kinderen die het te spannend vinden om te blijven slapen, kunnen ’s avonds opgehaald worden en ’s morgens weer worden teruggebracht in overleg met de kampleiding.

 

Kosten

De kampcommissie is het gelukt om op creatieve wijze een heel leuk en uitgebreid kamp programma samen te stellen.  De kosten voor het kamp zijn als volgt:

Kamp totaal 30 euro p.p.

1x ontbijt, 1x lunch, 1 x avondeten, diverse lekkernijen, onbeperkt drinken, workshops, activiteiten, begeleiding en overnachting op de camping.

Kamp totaal excl. overnachting 25 euro p.p

1x lunch, 1x avondeten, diverse lekkernijen, onbeperkt drinken, workshops, activiteiten, begeleiding

Daggast kids zaterdag 7,50 euro p.p.

1x lunch, diverse lekkernijen, onbeperkt drinken, workshops, activiteiten, begeleiding