Docententeam

T&D Docententeam 2014/2015

De T&D lessen worden verzorgd door gediplomeerde en/of ervaren docenten. Zij hebben als primaire doelstelling bij de leerlingen het plezier in dansen en twirlen te stimuleren. Hierbij zorgen zij er uiteraard voor dat dit gebeurt volgens juiste en verantwoorde technieken en methodes.

Naast de vaste docenten begeleiden we ook ieder seizoen studenten van het MBO dans uit Goes of Cios Goes, die stagelessen verzorgen bij Twirl en Dancefactory.

Dans,-en sportlessen: 

SABRIENE HENDRIKSE

Gediplomeerd docent streetdance en zumba. Verzorgt zowel dans-als sportlessen (zumba/activitydance). Sabriene is tevens werkzaam in het basisonderwijs.

JANINE DE WILDE

Studeerde aan de Amsterdamse Dansacademie en verzorgt showmusical, klassieke en moderne lessen bij T&D. Daarnaast geeft zij ook zumba en activitydance lessen.

KIRSTEN FROIJEN

Allround docente gecertificeerd MBO dans. Gespecialiseerd in tieners.

SHONNA VEREIJKE

Studeerde af aan de Dansacademie Tilburg en verzorgt alle klassieke en moderne lessen bij T&D. Daarnaast geeft zij ook kidsdance lessen en heeft zij het wedstrijdteam dans onder haar hoede.

FEMKE VOS

studeerde af aan het MBO Dans Goes. Verzorgt de lessen peuters en kleuters, kidsdance, streetdance en showmusical. Daarnaast geeft ze de sportlessen zumbakids en dancefit voor volwassenen.

 

Twirllessen:

MIRIAN HAKKAART 

Gediplomeerd docent baton twirlen. Gespecialiseerd in wedstrijd gerichte twirltrainingen.

DAPHNE ADAM 

Gediplomeerd docent baton twirlen. Gespecialiseerd in wedstrijd gerichte twirltrainingen.

MANDY HOUTEKAMER

Twirldocente. Gespecialiseerd in basistechnieken en beginnersgroepen. Mandy is tevens docente in het basisonderwijs.

SJORS HUISMAN

2e jaars student aan het CIOS Goes. Verzorgt trainingen aan individuele jonge twirltalenten.