Twirl en Dancefactory Kapelle

NIEUWSBRIEF 1-2016

---

Het heeft even geduurd, de eerste nieuwsbrief van 2016! Maar hier is hij dan!

We hebben in 2016 alweer een aantal leuke evenementen gehad: De danswedstrijd Showtime in Drunen en het Nederlands kampioenschap Twirl in Almere. Beide evenementen was onze vereniging goed vertegenwoordigd!  Ook de zumba family party in februari was een groot succes!

In het eerste kwartaal van 2016 heeft onze ledenadministratie, Brenda, het erg druk gehad met het verwerken van alle nieuwe aanmeldingen in de administratie.

We verwelkomen 29 nieuwe leden:

• 16 jeugdleden dans

• 1 jeugdlid twirl

• 12 leden sport 18+

We wensen jullie heel veel plezier toe bij T&D!

---

Zaterdag 28 mei 2016; LEDENDAG!!

Toen we in 2014 ons 10-jarig jubileum vierden, organiseerden we de 1e ledendag. Een dag vol met workshops, een overheerlijk T&D buffet, optredens en vooral veel gezelligheid en saamhorigheid. Voor herhaling vatbaar vonden wij!


Daarom ook in 2016 organiseren we voor jullie de T&D ledendag! Een dag met spel,- dans,- en sport workshops, teambuilding, samen eten en samen optreden!

Dit keer zullen we uitwijken naar Omnium in Goes. De workshops kunnen daar plaats vinden in grotere danszalen en eveneens kunnen we de sporthal en recreatiegebied "de hollandse hoeve" benutten. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor deze dag. 's Middags zullen er diverse workshops worden aangeboden, daarna eten we met elkaar in Omnium, en aansluitend geven alle groepen nog een optreden voor iedereen die wil komen kijken in de topsporthal in Omnium.

De exacte invulling houden we nog even voor onszelf, maar dat het leuk wordt staat vast!

We vragen jullie dan ook om 28 mei aanstaande vrij te houden in je agenda! (leden vanaf 8 jaar tussen 13.00 en 20.30 uur, leden t/m 7 jaar tussen 15.30 en 20.30 uur)

---

Kleine aanpassingen lestijden

Daar er direct na onze lessen op woensdag en donderdag nog een huurder in de zaal  wil, zijn we genoodzaakt om de lestijden iets aan te passen voor de groepen:

• streetjazz woensdag: 19.55-20.55 uur

• callenatics donderdag: 19.25-20.10 uur

Het complete lesrooster kun je nazien op onze website!

http://www.twirlendancefactory.nl/rooster-20152016/

---
---

De Rabobank Clubkas Campagne; stemmen vanaf 6 april!

Niet de bank zelf, maar de leden van de Rabobank verdelen ons donatiebudget! Rabobank leden brengen tijdens deze campagne hun stem uit op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ledeninvloed in de meest zuivere vorm. Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de club wordt uitgekeerd. 

Ook Twirl en Dancefactory heeft zich aangemeld voor de Clubkas Campagne. Met de opbrengst van de campagne kunnen we een deel van de kosten van de ledendag op 28 mei aanstaande invullen! 

Stemmethode

rabobankleden hebben een persoonlijke kaart via de post ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kunt u van woensdag 6 april t/m maandag 18 april 2016 op de website inloggen en uw stemmen uitbrengen.

Ieder lid van de Rabobank krijgt vijf stemmen die u kunt uitbrengen op uw favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen. Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op T&D. Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van uw stemmen! Namens alle leden willen we je hartelijk danken!

 Breng jouw stem (of stemmen) uit op onze vereniging! Klik op onderstaande link:

https://www.mijnbankenik.nl/oosterschelde/clubkascampagne?

---

Twirlwedstrijd zaterdag 16 april Omnium Goes

Zaterdag 16 april organiseren wij een twirlwedstrijd voor alle niveaus onder de auspicien van de Nederlandse Twirl Sport Bond. 

Tussen 10.00 en 14.00 uur zullen onze twirlers, maar ook vele andere uit zuid-west Nederland hun kunsten vertonen voor de jury. 

De wedstrijd vind plaats in Omnium Goes.  We hopen dat onze twirlers op een flink aantal supporters mogen rekenen!

---

Wij zijn gevraagd om op zaterdag 2 juli 2016 een demonstratie te geven tijdens Festival Geniet in Wemeldinge. (hof Keizersweel)  Daar zeggen we natuurlijk geen "nee"tegen!


Op dit moment kennen we nog geen tijden of een indeling, maar we zullen natuurlijk proberen om op een gunstig tijdstip naar Wemeldinge te gaan!


We willen hier met de volgende groepen naar toe:

• Twirlklids 6+ en 8+

• Twirlsolisten en duo's

• Streetteens 8+, 10+, 12+ en 14+

• zumba 8+, 10 + donderdag en demoteam zumba dinsdag

• Demoteam donderdag

• modern maandag en donderdag 10 +

• modern 14+


De betreffende groepen krijgen per mail nog een uitnodiging waarin ze wordt gevraagd om door te geven of je wel/niet mee kunt doen aan dit optreden! Save the date!!

http://www.festivalgeniet.nl/

---

Bestellingen T&D SHOP

Danskleding of schoenen nodig? Bestel ze in de T&D SHOP! Bestellingen geplaatst t/m 11 april aanstaande worden in de week voor de meivakantie geleverd in de lessen! ( mits in voorraad bij de groothandel) 

www.twirlendancefactory.nl/shop

---

Verenigingsvest; past hij jou nog??

Aan jullie de vraag om eens na te gaan of jouw verenigingsvest niet aan de te kleine kant gaat worden? 

Met weer een groot aantal nieuwe leden is het van belang dat wanneer we nieuwe vesten moeten aanschaffen we wel de juiste maten bestellen. Help ons daarbij door een mailtje te sturen naar info@twirlendancefactory.nl wanneer jouw vest wel een maatje groter  kan worden! Vermeld in je mailtje de maat die in het vest staat. Patricia, de beheerder van de verenigingsvesten, zal zorgen dat er een groter vest voor je klaar ligt in de les. We ontvangen dan graag jouw gewassen te kleine vest weer retour!   

---

Kijklessen

In de laatste week voor de meivakantie: maandag 18 april t/m vrijdag 22 april zijn er weer kijklessen!

• Tijdens de lessen voor groepen t/m 7 jaar zijn ouders/verzorgers en andere belangstellenden tijdens de hele les van harte welkom!

• Tijdens de lessen voor groepen vanaf 7 jaar zijn ouders/verzorgers en andere belangstellenden tijdens het laatste kwartier van de les van harte welkom!

Natuurlijk mag je je foto/videocamera meenemen! Tevens verzoeken we ouders vriendelijk om in verband met de beschikbare ruimte geen buggy's mee naar binnen te nemen.

---

Noteer in je agenda: 

• zaterdag 16 april; NTSB twirlwedstrijd Omnium Goes

• maandag 18 april t/m vrijdag 22 april: kijklessen

• maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei; meivakantie geen lessen

• maandag 23 mei t/m donderdag 26 mei: avond-4-daagse, aangepast rooster!

• zaterdag 28 mei; ledendag in Omnium Goes

• zaterdag 2 juli; demonstraties tijdens Festival Geniet

• zaterdag 9 juli t/m 4 september Zomervakantie

• maandag 5 september; eerste lesdag seizoen 2016/2017

• zaterdag 17 december: ZeeBra Competitie Omnium Goes

• zaterdag 10 maart 2017 Voorstelling de Mythe Goes!

---

W:  www.twirlendancefactory.nl               E:  info@twirlendancefactory.nl

Belangrijke communicatie bij T&D vindt plaats via een email gericht aan een of meerdere groepen, of voor iedereen geldende informatie via deze nieuwsbrief en onze website!