Twirl en Dancefactory Kapelle

NIEUWSBRIEF 6-2015

---

Aftellen naar 2016...

En daar gaat alweer een jaar... Het jaar 2015 nadert rap zijn einde. Heel cliche, maar toch zo waar... de tijd vliegt...

2015 was een "vol" T&D jaar met meerdere optredens,  workshops, twirlwedstrijden nationaal en internationaal, de ZeeBra Competitie, druk bezochte Zumba Family Partys en natuurlijk de grote voorstelling "Amerika" in de Mythe in Goes. 

We sluiten het jaar af met 349 actieve sporters, dansers en twirlers! Het hoogste aantal leden tot dusver. Met wekelijkse 32 verschillende lessen, is ook het rooster het meest uitgebreide ooit.

Daarnaast tellen we 78 vrijwilligers die op allerlei manieren T&D helpen actief en draaiende te houden. Een hele grote dankjewel aan jullie allen!

Wat 2016 T&D gaat brengen?? Een aantal zaken denken we al in beeld te hebben, maar... de tijd zal het leren...Wat we vooral hopen is dat we met elkaar en voor elkaar een heel gezellig en sportief jaar mogen beleven.

Maar bovenal wensen wij  alle T&D-ers en hun familie een heel gezond en gelukkig 2016, want...That's all what matters!!

Een hele fijne jaarwisseling en we hopen jullie allemaal terug te zien vanaf maandag 4 januari 2016!!

Lieve groetjes
Twirl en Dancefactory

---

extra les voor kleuters!

Omdat de groep swingkids (woensdagmiddag) erg groot (26 kinderen) werd, hebben we besloten om deze groep per 1 januari 2016 te splitsen. Zo kunnen we het dansonderwijs meer toespitsen op de leeftijd van de kinderen en is er meer tijd voor persoonlijke aandacht. Eveneens is er hierdoor ook nog ruimte voor nieuwe leden binnen beide groepen.

 

Hieronder volgt het schema van de lessen voor de 2-6 jarigen op de woensdagmiddag. 

De lestijden per woensdag 6 januari 2016:

• 15.30 – 16.15            Swingkids 4+           kelder               Juf Lisette

• 16.25 – 16.55            Peuters  2/3 jaar     kelder               Juf Lisette

• 16.15 – 17.00            Swingkids 5+           achterzaal          Juf Janine

• 17.00 - 17.45            Kidsdance 6+          achterzaal          Juf Janine

Op maandagmiddag geeft juf Janine ook een les klassiek ballet voor 5-6-7 jarigen.

Lijkt het je leuk om mee te doen bij een van deze lessen, of ken je kinderen die graag eens een keer willen proberen? Neem ze gezellig mee, of meld ze aan voor een gratis proefles via onze site.

---
Grote Clubactie 2015; een prachtige opbrengst!!

Grote Clubactie 2015; een prachtige opbrengst!!

Door een 4-tal vrijwilligers zijn alle machtigingsformulieren ingevoerd... de opbrengst is bekend.... We hebben maar liefst 2280 euro opgehaald met de Grote Clubactie 2015! Een geweldig mooi bedrag waarmee wij kunnen (en reeds hebben) investeren in kostuums, activiteiten en lesmaterialen. De top 10 verkopers met de meest verkochte loten: Verkoper Loten 1 Quinty Hendrikse 47 2 gratis entreetickets 2 Daphne …

Lees verder

---

Verplaatsing Street-Jazz dansles voor volwassenen

Omdat Kirsten van haar werk een heel mooi aanbod heeft gehad om meer uren te gaan werken, moet ze helaas per direct stoppen met het geven van de les streetjazz op de maandagavond. In de vakantie hebben we bij elkaar gezeten met het bestuur en we hebben als alternatief het volgende bedacht.

De les dancefit op de woensdag wordt vervangen door een les streetjazz voor volwassenen. Deze les is op woensdag van 20.00 tot 21.00 uur in de achterste danszaal van de Vroone. De les wordt gegeven door juf Janine. Deze wijziging gaat in per 1 januari 2016.

wat houdt de les in?

Streetjazz volwassenen is een dansles waarbij gedanst wordt op hedendaagse muziek zoals muziek uit de top 40, maar af en toe kan er ook een gouwe ouwe voorbij komen. De les bestaat uit verschillende korte dansvariaties waarbij de diverse technische aspecten worden geoefend. We doen tijdens de les geen spieroefeningen, maar de conditie wordt wel getraind. Het belangrijkst blijft natuurlijk dansplezier.

Wanneer het je leuk lijkt om deze les uit te proberen of te volgen, dan ben je vanaf woensdag 6 januari hierbij van harte uitgenodigd! Spontaan binnenwandelen is geen probleem, al stellen we een berichtje van je komst per mail wel op prijs.

klassiek en modern 18+ maandag

Vanwege het wegvallen van de streetjazz les op maandag, zijn de lestijden voor de lessen klassiek 18+ en modern 18+ per direct als volgt:

• klassiek 19.45-20.30 uur

• modern 20.30-21.30 uur

---

Het complete lesrooster kun je nazien op onze website!

http://www.twirlendancefactory.nl/rooster-20152016/

---

Even voorstellen: Judy Kooger

Hallo allemaal, ik ben Judy, ik ben 38 en dansen is mijn passie!Ik doe dit dan ook al vanaf mijn 4e jaar en ga er nooit mee stoppen! :-) 

Ik geef al 22 jaar danslessen waaronder HipHop/Streetdance en Zumba.

Bij T&D geef ik les op dinsdagavond aan de dames 12+ en 14+ Hiphop. Alle meiden hebben in een korte tijd mijn lesstijl al eigen gemaakt! Ook de choreo's tijdens de ZeeBra Competitie gaven mij al een heel blij en trots gevoel! Top meiden!

Groetjes Judy!

---

Just reminding...

Ook in 2016 vragen wij jullie je af te melden voor de les wanneer je verhinderd bent. Zeker bij kleinere groepen is dit gewenst. Dit voorkomt dat lessen onverwacht niet door kunnen gaan hetgeen voor de leden die wel in de les zijn niet leuk is, de docent wellicht later van huis had kunnen komen, en er ook onnodig extra kosten worden gemaakt.

Afmelden per mail: info@twirlendancefactory.nl

---

Sponsor T&D gratis!


Grote kans dat jij ook wel eens iets online koopt!
Wist je dat je daarmee gratis T&D kunt sponsoren?
Door eerst naar www.sponsorkliks.com/partners.php?club=3837&fbs

te gaan en vervolgens naar bijvoorbeeld Bol.com, Wehkamp, Hema, Coolblue of een van de andere ruim 250 winkels. Na jouw aankoopt ontvangt T&D een bedrag zonder dat jij iets meer betaalt.

Kleine moeite met een groot effect.

In 2015 bracht deze sponsoring 39 euro op voor T&D. Wanneer we in 2016 allemaal wat meer gebruik gaan maken van deze methode, kunnen we in 2016 vast wat meer bijschrijven?

Help je mee? ja toch??

---

Zumba 18+ donderdagavond

Op donderdagavond is het tijdens de zumbales behoorlijk druk in de achterste zaal. Daarom hebben vanaf november 2 x in de maand de grote zaal gehuurd, zodat we meer ruimte hebben en leden die nooit zumba volgen ook eens makkelijker zomaar een keertje mee kunnen doen.

De zumbales op donderdag van 20.15-21.15 uur zal op de volgende data in de grote zaal zijn:

• 7 januari

• 14 januari

We hopen op een volle groep sporters tijdens deze avonden!!

 
---

Even voorstellen: Lisette Jacobs

Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Lisette Jacobs, 21 jaar en kom uit Middelburg. Vanaf dit seizoen mag ik het team van Twirl & Dancefactory gaan versterken.


Het plezier in dansen begon bij mij al op mijn 6e. Ik deed aan kinderdans, ging verder met jazz ballet en ben er later ook moderne dans en klassiek ballet bij gaan doen. Dit deed ik allemaal bij Balletschool Suzanne de Jong in Middelburg. Hier mocht ik later ook gaan assisteren bij verschillende groepen. Mijn favoriete hobby is in die jaren gegroeid tot mijn grootste passie. Het leek me geweldig om van mijn hobby mijn beroep te maken, dus deed ik auditie voor het Mbo Dans in Goes. Daar heb ik afgelopen juli mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Ik heb me gespecialiseerd in klassiek, modern, jazz en inclusiedans. Ik geniet van het elke dag bezig zijn met mijn passie.

Vanaf dit seizoen geef ik fulltime les aan verschillende doelgroepen in verschillende dansstijlen. Kinderen zoveel plezier aan dans laten beleven, nieuwe dingen aanleren en ze vooruit zien gaan, prachtig! Ik heb daarom heel veel zin om nu ook in Kapelle aan de slag te gaan. We komen elkaar vast een keer tegen!


Groetjes, Lisette

Lisette geeft op woensdag de peuterdans en swingkids 4+ lessen. Ook verzorgt zij een keer per week namens T&D workshops op basisscholen in de gemeente Borsele.

---

Noteer in je agenda: 

• maandag 4 januari 2016; eerste lesdag nieuwe jaar

• woensdag 6 januari 2016; eerste les streetjazz 18+

• zaterdag 23 januari 2016: NK twirl Almere 

• zondag 31 januari 2016: danswedstrijd Showtime Drunen 

• zaterdag 16 april 2016; NTSB twirlwedstrijd Goes

• vrijdag 8 juli 2016; afsluiting T&D seizoen 2015/2016

• zaterdag 9 juli t/m 4 september 2016 Zomervakantie

• maandag 5 september 2016; eerste lesdag seizoen 2016/2017

• zaterdag 17 december 2016: ZeeBra Competitie Goes

• zaterdag 10 maart 2017 Voorstelling de Mythe Goes!

---

W:  www.twirlendancefactory.nl               E:  info@twirlendancefactory.nl

Belangrijke communicatie bij T&D vindt plaats via een email gericht aan een of meerdere groepen, of voor iedereen geldende informatie via deze nieuwsbrief en onze website!