Twirl en Dancefactory Kapelle

NIEUWSBRIEF 5-2015

---

T&D seizoen 2015-2016

Het is alweer oktober!! De start van het nieuwe seizoen ligt alweer een aantal weken achter ons!  Wat vliegt de tijd!!

In de maand september hebben we maar liefst 34 nieuwe leden mogen verwelkomen! Geweldig!!Bijna alle lesgroepen bestaan nu uit een mooi aantal dansers, sporters en twirlers! Een prima basis dus voor alweer het 11e T&D seizoen!! 

We wensen jullie allemaal een geweldig leuk, sportief en gezellig seizoen toe, en voor nu: veel leesplezier!!

groetjes
Twirl en Dancefactory

Nieuwsbrief 6-2015 valt eind oktober/begin november in je mailbox! CHECK IT!

---

Lestijden maandag 18+ groepen aangepast!

Vanaf maandag 5 oktober is er een kleine wijziging doorgevoerd in de lestijden van de maandag 18+ groepen. streetjazz 20.00-20.45 uur klassiek 20.00-20.45 uur moderne dans 20.45-21.30 uur alle lessen worden gegeven in dorpshuis de Vroone.

Lees verder

---
kijkles

KIJKLESSEN

Om de rust tijdens de lessen voor de leerlingen en de docenten te waarborgen, zijn de lessen niet toegankelijk voor ouders. Ook niet de laatste vijf minuten, zoals jullie misschien van andere docenten gewend waren. Natuurlijk snappen wij dat u graag wilt zien wat uw kind heeft geleerd de afgelopen periode. Daarom willen we in de laatste week voor …

Lees verder

---
streetdans630x360

Vriendinnenlessen Streetkids 6+ en Classic kids 4+

Op maandag 12 en dinsdag 13 oktober 2015 worden er bij de lesgroepen classic kids 4+ en streetkids 6+ vrienden en vriendinnenlessen georganiseerd.

Alle dansers uit deze groepen hebben een uitnodiging gekregen, welke zij kunnen uitdelen aan een vriend/vriendinnetje naar keuze.

Deze twee lesgroepen zijn qua ledenaantal nog aan de magere kant, dus we hopen met deze speciale les toch weer een aantal dansers of danseressen te mogen verwelkomen bij onze club!

Natuurlijk geldt dat ook zonder de uitnodiging meiden en jongens van harte welkom zijn om mee te komen doen op maandag 12 en dinsdag 13 oktober!

---
Twirlwedstrijd Rotterdam 26 september 2015

Twirlwedstrijd Rotterdam 26 september 2015

Op 26 september zijn een aantal twirlsolisten afgereisd naar Rotterdam. Het was een leuke, gezellige en sportieve dag! De volgende resultaten zijn behaald: categorie N5 (instap niveau) - Fiene GOUD solo 1 baton - Juul ZILVER solo 1 baton - duo Fiene en Denise BRONS - duo Esra en Juul ZILVER categorie N4: - Julia GOUD solo 1 baton - …

Lees verder

---

Even voorstellen: Maxine Molenberg

 

Hallo allemaal!

Ik ben Maxine Molenberg en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Dordrecht, zuid-holland.

Ik zit op het mbo dans in Goes, het derde leerjaar. Ik moet hierna nog een jaar om mijn opleiding af te ronden! Ik ben vooral gespecialiseerd in modern en klassiek ballet.

Bij T&D loop ik sinds twee weken een observatiestage. Ik observeer en assisteer bij verschillende docenten en lessen. Op dit moment assisteer ik op maandag bij modern 10+ en classic kids 4+. Ook op de donderdag zal ik bij de lessen van modern 10+, classic 7+, zumbakids 10+ en het demoteam een kijkje komen nemen.

Zodra het mogelijk blijkt zal ik ook een aantal zelfstandige lessen en/of lesdelen gaan verzorgen.

Ik hoop veel plezier met jullie te beleven! Ik heb er zin in!

 

Groetjes Maxine!

noot: in de volgende nieuwsbrief zullen de nieuwe docenten Judy en Lisette zich nader voorstellen! 

---

Grote Clubactie 2015

De grote clubactie is in volle gang!  Van een klein aantal leden hebben wij al machtigingsformulieren ontvangen. Ook de online-verkoop verloopt gestaag.

Op dit moment zijn er door ca. 15 leden 100 loten verkocht.

We hopen natuurlijk dat dit aantal "een stilte voor de storm is"...

Inleveren van de machtigingsformulieren kun je nog tot de laatste lesweek voor de herfstvakantie doen. Online verkoop loopt nog door t/m 19 november 2015!

Zet hem op allemaal! Op naar een mooie opbrengst voor onze club!!

---

Vrijwilligersopgave

Via het formulier "opgave te volgen lessen 2015-2016" hebben wij direct een inventarisatie voor beschikbare vrijwilligerstaken gekoppeld. 

We zijn enorm blij dat op dit moment 60 leden zich hebben aangemeld voor een of meerdere vrijwilligerstaken. 

Zo kunnen we melden dat de taken van de huidige bestuursleden kunnen worden verlicht, door de toevoeging van zogenaamde "bestuursondersteuners". Bestuursondersteuning gaat zich onder andere bezig houden met de ledenadministratie, het beheer van de verenigingsvesten en het coördineren van de vrijwilligers. 

Veel vrijwilligers kunnen we samenvoegen in de activiteitencommissie en kampcommissie! Binnenkort zullen deze commissies hun eerste vergaderingen houden. Zij gaan zich gedurende dit seizoen inzetten om activiteiten voor alle leden (ingedeeld in diverse leeftijdsgroepen) te organiseren. De Kampcommissie gaat zich uiteraard bezig houden met...jawel: het kamp! 

In de volgende nieuwsbrief zullen de commissies zich nader voorstellen.

Natuurlijk blijft de regel vele handen maken licht werk "altijd van kracht! Het kan dus zeker voorkomen dat we gaandeweg het seizoen nog verzoeken doen bij de leden die op moment niet beschikbaar zijn voor het uitvoeren van vrijwilligerstaken.

Samen houden we T&D een bruisende en bloeiende vereniging!!

---

T&D SHOP

Danskleding, dans-schoenen, zumba outfits en ook rage artikelen/kleding kun je bestellen in de T&D SHOP. (www.twirlendancefactory.nl/shop

Daar we een beperkte voorraad willen hebben uit zowel financieel als ook ruimtelijk opzicht, verzamelen wij 1 keer per maand de bestellingen en plaatsen dan onze order bij de groothandel in Engeland. Uitlevering van de bestellingen gaat ofwel via de lessen, of tijdens de Zumba Family in de Vroone!

Nieuw dit seizoen: Tijdens de Zumba Family zal de T&D SHOP worden opgebouwd in de Vroone, zodat ook de artikelen "live"te zien zijn. 

De T&D SHOP is bedoeld voor jullie gemak en tevens hanteren wij prijzen onder de commerciële markt! Wat wil je nog meer?

Momenteel in de T&D SHOP;

vele FROZEN en MINIONS artikelen (in voorraad)

en nieuwe collectie ZUMBA kleding (op bestelling)!! 

---

Zumbakids cursus 22 augustus

Op zaterdag 22 augustus (en ja, het was echt warm toen :)) hebben Janine en Sabriene de officiële training zumbakids en zumbakids-junior gevolgd in Apeldoorn onder leiding van Lars Wensink. Zij zijn een hele dag bezig geweest met nieuwe pasjes, dansen, ideeën en goede opbouwen van een zumbakidsles. 

Na een intensieve dag, hebben ze uiteindelijk het certificaat ontvangen; T&D is twee officiële zumbakids-trainers rijker! Hierdoor zijn wij ook gerechtigd om het erkende label "Zumbakids" te gebruiken in ons rooster! 

Dat de zumbakids lessen populair zijn, blijkt wel! Op dit moment bieden we deze les drie keer per week aan voor de jeugd vanaf 8 jaar. Alle drie de lessen worden wekelijks door meer dan 50 leden gevolgd! De les is een combinatie van sport en dans; heerlijk swingen op vrolijke populaire muziek, wie wil dat nou niet?

We zijn in overweging om deze les ook voor een nog jongere doelgroep (4-7 jaar) te gaan aanbieden. Mocht je belangstelling hebben laat het ons weten!

---

Noteer in je agenda: 

• 12 en 13 oktober vriendinnenlessen Classic kids 4+ en Streetkids 6+

• 13 oktober uiterste besteldatum T&D SHOP voor uitleveren op 23 oktober!

• maandag 19 t/m vrijdag 23 oktober KIJKLESSEN

• maandag 19 t/m vrijdag 23 oktober UITERSTE WEEK INLEVEREN GROTE CLUBACTIE!

• vrijdag 23 oktober; Zumba Family 19.30-20.30 uur de Vroone

• vrijdag 23 oktober; T&D SHOP 19.00-21.00 uur de Vroone

• maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober Herfstvakantie geen reguliere lessen

• zaterdag 31 oktober, twirlwedstrijd NTSB en zeebra-twirl Goes

• 

• zaterdag 31 oktober: T&D SHOP tijdens twirl wedstrijd Goes

• 

• zondag 8 november; KNGU Headspin Event Bergen op Zoom (opgave dansers >12 jaar)

• 1 december uiterste besteldatum T&D SHOP voor uitleveren op 11 december!

• vrijdag 11 december; Zumba Family 19.30-20.30 uur de Vroone

• 

• vrijdag 11 december; T&D SHOP 19.00-21.00 uur de Vroone

• 

• maandag 14 t/m vrijdag 18 december KIJKLESSEN

• zaterdag 19 december: ZeeBra twirl en dans competitie 2015 Goes 

• zaterdag 19 december: T&D SHOP tijdens ZeeBra Competitie Goes

• maandag 21 t/m vrijdag 1 januari 2016 Kerstvakantie; geen reguliere lessen

---

W:  www.twirlendancefactory.nl               E:  info@twirlendancefactory.nl

Belangrijke communicatie bij T&D vindt plaats via een email gericht aan een of meerdere groepen, of voor iedereen geldende informatie via deze nieuwsbrief en onze website!