Twirl en Dancefactory Kapelle

NIEUWSBRIEF 4-2015

---

Vakantie!!

De laatste lessen zijn gegeven, de afsluitende 18+ barbeque bij HRC de Zwaan was erg gezellig; ook de laatste schoolbel is gegaanl; we zijn echt begonnen aan de lang verwachte zomervakantie!

We wensen iedereen een fantastische vakantie toe! Geniet van elkaar, rust lekker uit, en dan zien we jullie vanaf 31 augustus graag weer fris en fruitig verschijnen in onze lessen!

groetjes
Twirl en Dancefactory

---

Ophalen bestellingen DVD en Foto voorstelling 2015

 

Na heel wat uitgesorteer, het  kopieren van ontelbare DVD's, het printen van heel veel DVD hoesjes, is het zover. De bestellingen kunnen worden afgehaald!

• Wanneer: dinsdag 21 en woensdag 22 juli 

• waar: Janine, Kasteelstraat 7, Kapelle

• tijd: 18.30-20.00 uur

Ben je met vakantie, of kun je niet op deze dagen? Dan kun je je bestellling ook op Kapelse Dag ophalen in het kraampje; of je neemt hem mee op jouw eerste les van seizoen 2015-2016!

---

Het nieuwe lesrooster 2015-2016

Het had wat voeten in de aarde; het samenstellen van het rooster 2015-2016. 

Door het vertrek van Femke zijn wij naarstig op zoek geweest naar een nieuwe docente die haar peuter en kleuter groepen kan overnemen. We hebben haar gelukkig op tijd gevonden! Lisette Jacobs zal op vrijdagmiddag diverse kinderlessen gaan draaien!

Ook kunnen we melden dat Judy Kooger aanblijft! Zij gaat twee street/hiphop lessen geven aan de 12+ en 14+ groepen! We hebben met haar toevoeging binnen het docententeam een hele ervaren en goede urban-docent in huis! 

Als laatste was het na het puzzelen met de bezetting van de docenten, nagaan of het rooster ook passend bleek in de vroone en de sporthal. Na nog wat schuiven, passen en meten, bleek ook dit VANDAAG te kunnen. 

Check snel het volledige rooster op onze website; of klik op deze link: http://www.twirlendancefactory.nl/rooster-20152016/

---

Opgeven te volgen lessen seizoen 2015-2016

Alle leden hebben een mail gekregen met hierin extra tekst en uitleg; we willen van iedereen graag weten welke les(sen) je in het nieuwe seizoen wilt volgen. Het opgave formulier kun je vinden op onze site.

http://www.twirlendancefactory.nl/opgave-te-volgen-lessen-2015-2016/

---

Kosten sportlessen

Vanaf 31 augustus zullen de knipkaarten voor sportlessen van 3,50 euro per les, verhoogd worden naar 4 euro per les. Vorig seizoen zijn de contributies voor de jeugdlessen verhoogd. Dit seizoen zijn we genoodzaakt, om na 4 seizoenen gelijke tarieven voor de sportlessen, hierin een verhoging door te voeren.

De sportabonnementen (onbeperkt sporten; interessant voor iedereen die 6 of meer lessen PER MAAND volgt) zullen van 20 euro, naar 22,50 euro per maand verhoogd worden.

---

T&D Kraampje op kapelse dag, 29 augustus 2015

 

Evenals vorig jaar heeft T&D een kraampje op de braderie van de Kapelse Dag. Het kraampje zal weer vol liggen met dans, en twirlkleding, nieuwe zumbakleding EN 

Frozen en Minions artikelen en kleding!! 

Komen jullie allemaal even een kijkje nemen?? 

Ook gelden leuke kortingen voor nieuwe leden; zij betalen bij aanmelding lidmaatschap op de Kapelse Dag geen inschrijfgeld! Eveneens kunnen de knipkaarten voor de sportlessen nog tegen de prijs van seizoen 2014-2015 worden aangeschaft! Reden genoeg, naast de gezelligheid jullie natuurlijk allemaal te zien :), om even langs te komen.

---

sportlessen in de zomer! 

Op woensdag 12, 19 en 26 augustus kunnen alle 18+-ers (en introducees à 4 euro)  van 20.00-21.00 uur een zomer-sport-les komen volgen. De lessen worden gegeven door Sabriene en Janine, in de Vroone! 

We hopen velen van jullie te zien!

---

Noteer in je agenda: 

• zondag 22 augustus: Sabriene en Janine; bijscholingsdag zumbakids @ Zumba Nederland

• zaterdag 29 augustus: braderiekraampje Kapelse Dag 2015

• maandag 31 augustus: 1e lesdag seizoen 2015/2016

• vrijdag 11 september; optreden Opening Ladies Night Arnemuiden (twirlsolisten)

• zaterdag 19 september: start grote clubactie 2015

• zaterdag 26 september, twirlwedstrijd NTSB Rotterdam twirl en zee-bra DANS en TWIRLl!

• zaterdag 31 oktober, twirlwedstrijd NTSB en zeebra-twirl Goes

• zaterdag 19 december: ZeeBra twirl en dans competitie 2015 Goes (groepen 6-14 jaar)

---

W:  www.twirlendancefactory.nl               E:  info@twirlendancefactory.nl

Belangrijke communicatie bij T&D vindt plaats via een email gericht aan een of meerdere groepen, of voor iedereen geldende informatie via deze nieuwsbrief en onze website!