Twirl en Dancefactory Kapelle

NIEUWSBRIEF 3-2015

---

Zomer!!

Niet te geloven toch? Het jubileum seizoen 2014-2015 zit er alweer bijna op! Het 10e T&D seizoen is omgevlogen!! De zomervakantie staat alweer voor de deur! Tijd om te gaan genieten van vrije tijd, met hopelijk heerlijke zomerse temperaturen!

Deze nieuwsbrief vertelt je over de DVD en Foto's van de voorstelling, de laatste zumba-family party van dit seizoen en natuurlijk.... de agenda met alvast een aantal leuke vooruitblikken!

We wensen jullie allemaal (alvast!) een geweldige vakantie toe! Geniet ervan en we kijken er al naar uit om jullie vanaf 31 augustus weer te mogen verwelkomen in de lessen!

groetjes
Twirl en Dancefactory

 

p.s. voor de T&D-ers die de zomerstop ECHT VEEL TE LANG VINDEN.... We nemen in augustus alvast een aantal sportavonden op in het lesrooster:) hierover later meer!!

---

Sjors naar het Europees Kampioenschap in Slovenie

Voor Sjors nadert een jaar hard trainen zijn hoogtepunt; over een kleine week is het zover, dan reist hij samen met de Nederlandse Equipe af naar Slovenie.

Het Europees kampioenschap wordt van 6 t/m 12 juli gehouden in Maribor. Sjors zal zowel individueel als ook met het Nationaal Team strijden op dit top evenement.

Zaterdag 27 juni draait hij zijn laatste nationale wedstrijd in Apeldoorn, daarna nog een week de laatste trainingen doorkomen, en dan is het zover!

Voor Sjors is het zijn twee Europees Kampioenschap, en zijn vierde achtereenvolgende jaar dat hij op een EK of WK zijn land mag vertegenwoordigen. We zijn natuurlijk reuze trots op hem en wensen hem alle succes en vooral ook veel plezier toe!

Wil je Sjors zijn belevenissen in Slovenie volgen? Check onze facebookpagina !!

---

Helaas..... ook een niet zo leuk bericht!

Na een jaar stage, kwam er nog jaar afstudeerstage bij, daarna volgde een contract, maar.... na veel wikken en wegen heeft juf Femke toch besloten, geen 4e seizoen  te gaan draaien bij T&D.

Een moeilijke beslissing. Enerzijds door de reisafstand (Breda) en anderzijds door haar drukke werkschema in de horeca is de combinatie met de danslessen moeilijk te maken. Wel wil Femke dolgraag bij T&D betrokken blijven. We gaan er dan ook samen voor zorgen dat zij toch in seizoen 2015/2016 van de partij is bij onze club. Denk hierbij aan hulp bij evenementen of wedstrijden, of incidenteel invallen bij lessen, of een workshop.  Femke verlaat T&D dus zeker niet omdat ze ons niet meer leuk vind :) Integendeel, ze gaat ons erg missen, en wij haar!

Na drie hele leuke jaren T&D zal zij komende zaterdag haar laatste lessen draaien. We laten haar natuurlijk niet zomaar weggaan! We nodigen dan ook iedereen uit die Femke zaterdag nog een groet wil brengen. Vanaf kwart over 12 kun je Femke uitzwaaien in de Vroone!

---

Lesrooster 2015-2016

De open lesweken zijn nog in volle gang, maar we kunnen al spreken van een groot succes!

Heel veel leden hebben deze weken de kans gepakt om eens een andere lesstijl te proberen. Ook hebben we zo'n 50 introducees mogen verwelkomen in de lessen. Een aantal zijn er zelfs al lid geworden van onze vereniging!

Ook tijdens de laatste lesweek voor zomervakantie kun je nog "proeven" aan andere lessen of gewoon je eigen vaste les volgen. Ook introducees zijn natuurlijk van harte welkom!

Aan de hand van de belangstelling uit deze open lesweken, zijn wij al druk aan het puzzelen met het nieuwe lesrooster 2015/2016. We tellen jullie belangstelling voor de lessen, op bij de beschikbaarheid van accomodaties. Dan delen we dat door het aantal docenten en vermenigvuldigen het weer met de maximale groepsgrootte, en voila!!!  je hebt een nieuw lesrooster... Heel eenvoudig toch?

Het nieuwe rooster verwachten wij rond 1 juli te communiceren met jullie. We vragen jullie ons daarna te bevestigen welke les(sen) je vanaf 31 augustus 2015 wilt gaan volgen!

---

ZUMBA family op dinsdag 7 juli 2015

Zaterdag 4 juli zal de laatste officiële lesdag van dit seizoen zijn, maar we willen op dinsdagavond 7 juli het seizoen afsluiten met een gezellige les zumbafamily.

Dus iedereen jong en oud, familie, vriendinnen, buren, en kennissen is van harte welkom om mee te komen doen van 19.30-20.30 uur in de Vroone.

• sporters volgen deze les op hun knipkaart of sportpas.

• jeugdleden kunnen de les volgen binnen hun contributie

• introducees kunnen de les volgen voor 4 euro p.p. (contant te voldoen bij aanvang van de les)

We hopen heel veel van jullie te zien om gezellig te komen dansen, lachen en zweten!!!

---

DVD voorstelling 2015 

Case Video productions heeft van beide voorstellingen een hele mooie DVD gemaakt.

De DVD van een voorstelling kost 8,50 euro per stuk. Wil je de DVD van beide voorstellingen bestellen? Voor slechts 2,50 euro meer, heb jij beide voorstellingen in je collectie! (11 euro)

De DVD zit in een plastic doosje voorzien van een mooie kaft.

Bestellen is mogelijk tot en met 7 juli aanstaande! Aflevering van de DVD gaat op volgorde van bestellen! Wij doen ons best (e.e.a. wel afhankelijk van het aantal bestelde dvd's) voor 17 juli de bestellingen te leveren.

Bestellen via onze website:

http://www.twirlendancefactory.nl/bestellen-dvd-voorstelling-2015/

---

FOTO'S voorstelling 2015

zaterdag 6 juni was een groot feest! Wat hebben we met elkaar een prachtige dag en twee geweldige voorstellingen beleefd!

Esther heeft haar fotografiekunsten belangeloos aangeboden aan T&D! Zij is een van de hoofdsponsoren van onze voorstelling, we zijn haar hier erg dankbaar voor! De volledige opbrengst van de fotoverkoop komt dan ook ten goede aan T&D.

De foto's zijn te bewonderen op de site van Esther:

www.estherschogfotografie.nl

login: t&d2015

Via onze website kunt u de foto’s van Esther Schog bestellen! Vul het bestelformulier in, druk op verzenden, en wij kunnen aan de slag! Let op: wanneer je bestelling gelukt is, ontvang je altijd een automatische mail met hierin een kopie van jouw bestelformulier! Ontvang je deze niet, dan heb je mogelijk niet alle verplichte velden ingevuld.

http://www.twirlendancefactory.nl/bestellen-fotos-voorstelling-2015/

Bestellen is mogelijk tot en met 7 juli aanstaande! Aflevering van de foto's trachten wij voor 17 juli  a.s. te verzorgen.

---

Noteer in je agenda: 

• zaterdag 4 juli; laatste reguliere lesdag!

• zaterdag 4 juli; 12.15 uur uitzwaaien juf Femke de Vroone Kapelle

• dinsdag 7 juli; Zumba Family 19.30 uur de Vroone Kapelle

• vrijdag 10 juli: BBQ 18+leden en vrijwilligers voorstelling 2015

• zaterdag 29 augustus: (demo en kraampje ?) Kapelse Dag 2015

• maandag 31 augustus: 1e lesdag seizoen 2015/2016

• vrijdag 11 september; optreden Opening Ladies Night Arnemuiden (twirlsolisten)

• zaterdag 19 september: start grote clubactie 2015

• zaterdag 26 september, twirlwedstrijd NTSB Rotterdam twirl en zee-bra DANS en TWIRLl!

• zaterdag 31 oktober, twirlwedstrijd NTSB en zeebra-twirl Goes

• zaterdag 19 december: ZeeBra twirl en dans competitie 2015 Goes 

---

W:  www.twirlendancefactory.nl               E:  info@twirlendancefactory.nl

Belangrijke communicatie bij T&D vindt plaats via een email gericht aan een of meerdere groepen, of voor iedereen geldende informatie via deze nieuwsbrief en onze website!