NIEUWSBRIEF 11-2014

december 2014

Sinterklaastijd! wat een gezellige, en ook best een beetje spannende tijd! Ook is stiekem het einde van het jaar 2014 al een beetje in zicht. Pffff wat vliegt de tijd!!

In deze nieuwsbrief weer een aantal belangrijke en leuke nieuwtjes die we jullie te melden hebben. We wensen jullie allemaal veel leesplezier toe!

 Groetjes Twirl en Dancefactory

---

BABYNIEUWS 2014 deel 2

Op vrijdag 14 november is Boaz, de zoon van papa Erik en mama Janine geboren!  Hij weegt 4160 gram en is 54 centimeter lang.

Het kersverse gezinnetje maakt het goed en geniet met volle teugen van deze bijzondere tijd!

Wij wensen ze samen heel veel geluk toe!

 

p.s. Boaz en Bente.... klinkt best leuk zo samen..... :)

---

Shell We Dance Vught 9 november 2014

De eerste wedstrijd van het T&D demo team 8+ is een feit! 10 weken lang heeft het team keihard gewerkt en hebben tijdens de wedstrijd enorm geknald!

Helaas zijn we niet in de prijzen gevallen, maar het was een super ervaring voor ons allemaal en er gaan zeker nog meerdere wedstrijden volgen.

Het was een leuke en gezellige dag met z'n allen, we hebben genoten!

groetjes Demoteam 8+

---

Intocht Sinterklaas zaterdag 22 november 2014

 
Zaterdag 22 november was het weer zover, de intocht van Sinterklaas in Kapelle.
Het was weer een groot feest georganiseerd door Scouting Kapelle  in samenwerking met Twirl en Dancefactory. Het thema was dit jaar Bewegen is gezond.
Sinterklaas was kwijt en werd uiteindelijk gevonden in de Emte. Hij was daar naar toe gegaan om spullen te halen voor de pieten. En niet zoals we denken om snoep, pepernoten en marsepein, nee om gezonde spullen, zoals wortels, sla, komkommer en tomaat.
Sinterklaas vond namelijk dat de pieten een beetje te dik werden en daar konden wij hem ook mee helpen.
Alle kinderen van T&D konden meedansen op het liedje Bewegen is Gezond van kinderen voor kinderen.
Het demoteam 8+ stond bovenaan bij Sinterklaas en de pieten, om de pieten eens even te leren hoe dat moest. En alle andere kinderen konden natuurlijk mee doen. Onze T&D-ers hadden thuis en in de lessen het dansje ook geoefend, zodat zij goed mee konden doen.
Het was een prachtig zicht om zoveel paarse vesten te zien op het dorp.

Al met al was het een zeer geslaagde intocht van Sinterklaas en kon er na een bijzonder bezoekje in het Cederhof nog meegedaan worden aan de spelletjes op het scoutingsterrein.

Sinterklaas; welkom in Kapelle! We hopen dat u weer vele kinderen blij kunt maken!

---

DONDERDAG 11 DECEMBER A.S. GEEN ZUMBA 18+

---

WINTER SPORTMIX dinsdag 30 december

Op dinsdag 30 december van 20.00-21.00 uur in gymzaal Molevaete nodigen wij alle 18+ leden uit om na de kerstdagen nog even wat te komen sporten!

Ook alle moeders van de jeugdleden en introducees zijn natuurlijk van harte welkom om op de valreep nog kennis te maken met een van de sportlessen die T&D aanbiedt!

Wellicht alvast een voorproefje als goed voornemen voor 2015??

---

voor de FOTO'S T&D pietengym 28 november neem snel een kijkje op onze facebookpagina!

---

Zeebra Competitie zaterdag 20 december a.s

Achter de T&D schermen zijn we al een aantal maanden bezig met de voorbereidingen van de ZeeBra competitie. In augustus zijn we al gestart met het uitnodigen van de andere verenigingen en dansstudio's. De inschrijftermijn is inmiddels gesloten, en met trots kunnen we melden dat wederom het deelnemersveld groter is dan bij voorgaande edities. Ook zullen er weer een aantal nieuwe dansverenigingen meedoen! Momenteel werken we druk aan het definitieve programma, het maken van de juryrapporten, het ontwerpen van de programmaboekjes en vind er overleg plaats met Omnium om ook daar alles op orde te hebben. eigenlijk kunnen we niet wachten om straks de, naar inschatting 600 dansers en twirlers, afkomstig uit 14 clubs, te zien schitteren in Omnium!

T&D zal door een groot aantal jeugdgroepen vertegenwoordigd worden. Alle jeugdgroepen vanaf 6 jaar zijn ingeschreven voor de competitie.

Omdat er, buitenom T&D, geen deelnemers hebben ingeschreven in de categorie klassiek ballet, hebben wij besloten onze 2 klassieke groepen niet deel te laten nemen aan de competitie. Zij krijgen binnenkort nadere info voor een mooi moment waarop zij zich ook kunnen presenteren aan publiek!

Ook onze jongste T&D-ers, de peuters, classic kids 4+ en de swingkids 4+, doen nog niet mee aan dit enorme evenement. Met zo'n groot deelnemersveld en evenzo veel publiek is het een enorme drukte; hetgeen op deze jonge leeftijd wellicht net iets te veel van het goede is. Ook voor hen binnenkort een leuk alternatief om op te treden voor publiek!

Alle groepen die meedoen hebben een persoonlijke infobrief van ons per mail ontvangen. Hierin kun je teruglezen hoe laat je verwacht wordt in Omnium Goes en wat je mee moet nemen. Doe je in meerdere groepen mee, dan zorg je dat je op de vroegste tijd volgens de infobrief aanwezig bent.

Het evenement vind net als voorgaande jaren wederom in de middag plaats. Vanwege het grote aantal deelnemers is er dit jaar geen officiƫle "grote"opening met alle deelnemers. Wat betekent dat de aanwezigheidstijden per groep kunnen variƫren! Kijk en lees dus straks je infobrief goed na!

Natuurlijk hopen we dat heel veel fans van de de T&D-ers op zaterdag 20 december op de tribune zitten om de T&D-ers aan te moedigen! (tip: Spandoeken en  vlaggen etc zijn toegestaan ;))

De entree voor publiek is slechts 2,50 euro p.p.

We hopen op 20 december weer een hele mooie, gezellige en sportieve dag te mogen beleven met z'n allen!

---

Uitbreiding DEMOTEAM 8+ vanaf januari 2015

Ben jij opzoek naar extra uitdaging en kun je best wat sneller nieuw en moeilijkere danspassen aan? Geniet jij van optredens en heb je geen last van kriebels in de buik bij wedstrijden? Geeft dit je juist alleen een extra kick??

Dan is het demo team 8+ misschien iets voor jou!

Om uit te zoeken of dit echt iets voor je is er op zaterdag 10 januari van 10.30-11.30 uur een gratis en vrijblijvende open les in de Vroone.  Tijdens deze open les wordt er gekeken of je past binnen het huidige demoteam. Heb je interesse of wil je meer informatie mail dan naar info@twirlendancefactory.nl en wie weet maak jij vanaf 2015 ook deel uit van het demo team 8+!

Groetjes juf Femke

---

Kerst in de T&D SHOP

Wil je een leuk dans, twirl of zumba artikel bestellen in de T&D shop speciaal voor Kerst? Let dan op de volgende uiterste bestel en leverdata:

• bestellingen geplaatst tot 7 december worden geleverd tussen 10 en 20 december. (kerst tip)

• Op de ZeeBra competitie is de T&D shop ook met een leuk kraampje aanwezig!

T&D verzamelt de bestellingen alvorens een order bij de groothandel in Engeland wordt geplaatst. Dit om de hoge verzendkosten te kunnen spreiden op meerdere artikelen.

---

Trekking Grote Clubactie 2014

Op 27 november heeft de trekking van de Grote Clubactie 2014 plaats gevonden!

indien je loten hebt gekocht kun je het lotnummer terugvinden op je bankafschrift.

Checken of er een prijs op jouw lot(en) is gevallen? Ga naar https://www2.clubactie.nl/lotchecker
Heb je een prijs?? Dan hoef je niets te doen. Binnen zes weken ontvang je jouw prijs thuis of, in geval van een geldprijs, op je bankrekening.

We hopen natuurlijk dat er op vele van de 706 door T&D verkochte loten een prijs is gevallen!

---

Noteer in je AGENDA:

December:

• < 7 december bestelling plaatsen T&D shop voor levering Kerst en ZEEBRA competitie

• donderdag 11 december GEEN ZUMBA 18+!!

• zaterdag 20 december NTSB twirlwedstrijd Goes, ochtend twirlsolisten NTSB

• zaterdag 20 december Zeebra Competitie Goes; jeugdgroepen >6 jaar

• 22 december t/m 5 januari 2015 kerstvakantie; Geen lessen

• 30 december SPORTMIX 20.00-21.00 uur Molevaete

2015:

• <1 januari afmelden lidmaatschap; per 1 februari uitgeschreven

• 1 februari t/m 31 juni contributieperiode 2

• vrijdag 9 januari 2015; zumba new years party de Vroone

• zaterdag 7 februari 2015; open dag de Vroone demonstraties en workshops

• zaterdag 6 juni 2015 Voorstelling de Mythe Goes

• zaterdag 19 december 2015 ZeeBra competitie Goes

---

W:  www.twirlendancefactory.nl               E:  info@twirlendancefactory.nl

Belangrijke communicatie bij T&D vindt plaats via een email gericht aan een of meerdere groepen, of voor iedereen geldende informatie via deze nieuwsbrief.